Team ITG

Driving sustainable change!

Improve to Grow

Improve to Grow een consultancy- en trainingsboutique gevestigd in Zoetermeer. Wij richten ons op een vijf pijlers namelijk: consultancy op gebied van sustainability, change management, operational excellence, business development en de ontwikkeling van professionals.

Wat wij gaan bereiken

Onze missie is om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun gestelde groeiambities door prestaties te verbeteren, professionals te ontwikkelen, strategische partnerschappen te realiseren en om idee├źn om te zetten in winstgevende businessmodellen. Onze visie is om bij te dragen aan een verbeterde en duurzame wereld door het brengen van positieve verandering en het begeleiden van significante transformaties, door organisaties en individuen in staat te stellen hun duurzame groeidoelstellingen te bereiken.

Exceptionele dienstverlening

Jij staat als onze klant centraal in al onze activiteiten. Wij streven ernaar je te helpen met exceptionele dienstverlening. Integriteit is daarbij een kernwaarde die je van ons kunt verwachten. Wij geloven in wederzijdse groei en groeien pas wanneer de ambities van onze klanten zijn behaald. Daarnaast dragen wij ook bij aan een duurzame en klimaatvriendelijke wereld door selectief te zijn in de bedrijven en partners waarmee we samenwerken.

Onze samenwerking

Wij kunnen je helpen bij de veranderingen die jouw bedrijf of organisatie ondergaat. Het is heel normaal om te twijfelen over de volgende stappen, maar wij weten als geen ander dat het juist jouw persoonlijke keuzes zijn die jouw bedrijf of organisatie bijzonder maken. Samen kunnen we deze veranderingen begeleiden en zorgen voor een verbetering die leidt tot groei.

Maak een afspraak

Onze unieke combinatie van consultancy en training zorgt voor een begeleiding op maat. Ben je benieuwd naar onze diensten en hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw groeiambities? Of wil je graag meer weten over hoe we jou kunnen begeleiden bij veranderingen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe Improve to Grow jou kan helpen bij het bereiken van jouw groeidoelen.