Freelance Hub

Your next challenge!

Je wilt veranderen, maar hebt hiervoor niet de juiste expertise in huis. We zoeken met jou naar specialisten die je wél kunnen helpen. Heb jij een opdracht voor een specialist? Of ben je specialist en wil je je aanmelden voor onze nieuwe freelance hub? Geef het aan ons door. Zo helpen we elkaar groeien.

Voor opdrachtgevers

In een veranderproces heb je vaak expertise nodig die je zelf niet in huis hebt. Op dit moment zijn we via ons netwerk een freelance hub aan het opzetten, zodat jij straks niet zelf naar die specialisten op zoek hoeft. Als je een opdracht hebt voor een freelancer, kun je deze hier indienen. We vragen pas een fee als we iets voor je hebben gevonden. No cure, no pay!

Voor opdrachtnemers

Ben jij de specialist die we zoeken voor onze nieuwe freelance hub? Meld je dan aan via de contactpagina. Wij vragen je om je cv en hoeveel uur je inzetbaar bent. En natuurlijk volgt er een persoonlijk gesprek, want het is belangrijk dat jij onze aanpak kunt helpen uitdragen. Daarna zoeken we een uitdagende opdracht voor je.

Meld je aan!

Wil jij dat ons team voor jou opzoek gaat naar een passende uitdaging? Meld je aan in ons Freelance Hub netwerk. Wij gaan actief voor jou aan de slag!