Brand Identity

Design is functional art!

Waar heeft jouw bedrijf of organisatie behoefte aan?

Stel zelf een pakket samen!

Strategizing-0 1920x1080 px

Strategie

€ 3.500

Visualizing-0 1920x1080 px

Visualisatie

€ 5.000

Development-0 1920x1080 px

Website

€ 5.000 v.a.

Neem je bij ons het volledige brand identity traject af?

Dan gaan wij zo te werk...

Intake
Begin week 1
Einde week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6
Week 7
Week 8

Gratis adviesgesprek

Jij plant een intake met ons. Samen kijken we naar jullie behoefte en de mogelijkheden. Op basis van deze intake ontvangen jullie een kostenindicatie. Als jullie akkoord zijn starten we samen de ondekkingsfase.

Ontdekken

Tijdens de eerste week gaan wij met jou aan tafel voor een intensieve sessie. Tijdens deze sessie proberen wij jouw industrie (niche), bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij op onderzoek uit om jullie concurrenten en doelgroep te analyseren, om zo een gedegen klantprofiel samen te stellen. Hier hebben wij een paar dagen voor nodig.

Definiëren

In week twee gaan we knopen doorhakken. We stellen samen met jou een merkstrategie vast en denken alvast na over een globale marketing en social media strategie. We kiezen wat de tone-of-voice zal worden, hoe we het verhaal van jouw merk gaan vertellen en tot slot wat hiervoor nodig is. Jij gaat na de sessie aan de slag met het verzamelen van content en wij gaan aan de slag met de branding.

Concept branding

Tijdens de tweede week begeleiden wij jou met het kiezen en opstellen van content. Ook leveren wij de eerste concepten aan voor je logo. Tijdens een feedback sessie bekijken we welk concept het beste jouw merk en organisatie vertegenwoordigd en aan de hand van jouw input zullen we dit aanscherpen.

Feedback 1 | Branding

In deze week presenteren wij de nieuwe concepten, op basis van jouw feedback. We gaan definitieve keuzes maken over o.a. kleuren, vormen en logovariaties. Ook starten wij aan de hand van de verzamelde content aan de wireframing van je website. Hierbij maken wij een globale opzet van alle pagina's en de inhoud hiervan.

Feedback 2 | Branding

Gefeliciteerd, je branding is compleet! Zijn er toch nog op- of aanmerkingen, dan nemen wij die uiteraard mee. Aan het einde van week 4 heb jij een brandbook met alle benodigde bestanden. Nu de website nog! Tijdens de sessie in deze week vragen wij jouw feedback op de wireframing. Zo kunnen wij aan de hand van de zojuist opgeleverde branding starten een het webdesign.

Concept website

In week 5 leveren wij de eerste versie van je website op in Figma of Adobe XD. We gaan samen door alle pagina's heen en verzamelen feedback per pagina en per sectie. Deze feedback gebruiken wij om de definitieve versie van je website op te leveren.

Feedback 1 | Website

Wij verwerken jouw feedback en leveren in deze week een finale versie op. Als jij akkoord bent met deze versie, beginnen wij met het bouwen en coderen van je website in het CRM-systeem. Ook starten we met het inrichten van je hosting, domeinnaam, SSL-certificaat, professionele mailadressen en andere technische vereisten.

Feedback 2 | Website

Je digitale assets zijn ingericht en we gaan samen kijken naar de eerste live-versie van je website. je krijgt toegang om te testen en om feedback te geven op technisch vlak. Deze feedback verwerken wij voor de oplevering en livegang.

Livegang!

Je website is klaar voor livegang! We spreken een datum en tijd af om de website te lanceren, zodat jij dit ook kunt communiceren, met je klanten of community. Je onderhoudscontract gaat per deze datum in bij onze onderhoudspartner. Zij zitten dagelijks klaar om je te helpen wanneer je ze nodig hebt.