Digital Solutions

We build anything!

Design solutions

Anno 2024 lopen veel bedrijven nog steeds achter op het gebied van digitale representatie. Doordachte branding en een representatieve website leggen de basis voor een goede eerste indruk. Toch zijn sleutelpersonen bij veel bedrijven zich hier onvoldoende van bewust. Hierdoor wordt niet of onvoldoende geïnvesteerd de digitale representatie.

Transparantie vinden wij belangrijk, daarom vind je richtprijzen voor onze producten en diensten op deze pagina. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek aan!

Custom IT solutions

Ben je benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen bouwen? Het antwoord is ‘ja, als jij het kunt bedenken, dan kunnen wij het bouwen!’. Of het om een artificial intelligence project gaat, web- en app design, smart cities (IoT), Blockchain of welk ander soort custom IT oplossing, wij kunnen het bouwen! 

Met ons wereldwijde netwerk van partners hebben wij al vele mooie IT oplossingen gerealiseerd. Hierdoor hebben wij op sleutelgebieden binnen de IT wereld eigen platformen ontwikkeld, waarvoor wij zelf de broncodes bezitten. Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie of start-up kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Brand identity

Bij Improve to Grow hebben wij een unieke benadering als het gaat om digitale oplossingen. Wij stappen niet alleen in jouw schoenen als bedrijf, maar ook in de schoenen van jouw klant (de eindgebruiker). Vanuit design thinking principes gaan wij samen met de stakeholders vanuit jouw organisatie op zoek naar de ‘why’. We brengen de USP’s in kaart, definiëren de doelgroep(en) en creëren samen met jou doordachte client journeys. 

Het resultaat hiervan vormt het uitgangspunt voor de branding. Het designproces, van conceptfase tot brandbook en brand assets, bestaat uit feedbackloops. Deze feedbackloops geven ons team steeds de nodige inzichten om effectief en efficiënt naar het gewenste eindresultaat toe te werken.

Web design & development

Je website is jouw verhaal naar de wereld toe. Net als in het bedrijfsleven speelt de eerste indruk een belangrijke rol. Met elke nieuwe generatie aan professionals in het bedrijfsleven neemt dit belang toe. Als toekomstgerichte organisatie kan je dus niet om een professionele en representatieve website heen.

Maar een website kan en hoort veel meer te zijn dan een visitekaart. Vanuit onze client journey design denken wij al in een vroeg stadium na over de eindgebruiker(s). Waar landt elk doelgroep? Welke informatie willen we weergeven en tot welke actie willen wij de bezoeker aanzetten?

Daarnaast kan je website ingezet worden om leads te genereren en om met slimme functionaliteiten de efficiëntie binnen de organisatie te verhogen. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie op dit gebied? Plan dan een vrijblijvend gesprek in!

Digitale assistentie

Met sterke branding en een representatieve website leg je het fundament voor een goede digitale aanwezigheid. Maar als modern bedrijf wil je meer halen uit je digitale assets. Denk aan het inrichten en koppelen van je Microsoft 365 accounts, email marketing via Mailchimp of grafische vormgeving via Canva. 

Wij richten deze platformen in voor jouw organisatie, zorgen voor de juiste koppelingen en voorzien in de nodige begeleiding om het in gebruik te nemen. Uiteraard staan wij altijd klaar om mee te kijken als het niet lukt. Zo kan jouw organisatie het maximale halen uit de digitale aanwezigheid met minimale kosten. Laten we het gesprek aangaan!

Smart City IoT

Ben jij ook benieuwd hoe de steden van de toekomst zullen functioneren? Het Internet of Things (IoT) maakt onze levens dagelijks gemakkelijker en maakt onze steden slimmer. Maar hoe kan je als bedrijf of overheid IoT inzetten om slimmere steden te bouwen?

Het Internet of Things (IoT) verwijst naar een netwerk van objecten en apparaten. Deze worden ook wel “dingen” genoemd. Ze zijn voorzien van sensoren en andere technologieën. Dankzij deze technologieën kunnen ze gegevens zenden en ontvangen. Dit doen ze niet alleen onderling, maar ook naar andere systemen.

ITG introduceert smart city! Één platform voor alle objecten, systemen én gebruikers van jouw organisatie. Alle protocollen worden samengebracht, alle data wordt centraal beheerd en rapporteren wordt makkelijker gemaakt dan ooit op basis van gebruikersrollen.