Consultancy

Cases

CSRD-proof maken van het MKB
De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een belangrijke ontwikkeling binnen de Europese Unie op het gebied van duurzaamheid. De CSRD verplicht grote ondernemingen om in hun bestuursverslag te rapporteren over hun impact op milieu- en sociale aspecten.
Inzichtelijk maken van kosten en opbrengsten van duurzaam beleid
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan helpen bij het in kaart brengen van de financiële en duurzame kosten en opbrengsten van jouw organisatie? Improve to Grow heeft reeds meerdere klanten geholpen met dit vraagstuk.
Verbetering van verkoopprocessen en maximaliseren van winst
Ben je een bedrijf dat moeite heeft met het opzetten van een effectieve Sales-, Business Development of acquisitieafdeling? Wilt je jouw verkoopprocessen verbeteren en jouw omzet verhogen? Dan is Improve to Grow de oplossing voor u!
Succesvolle fondsenwerving met ons Marketing & Communicatie expertise
Veel goede doelen willen graag groeien en meer donateurs bereiken, maar lopen vaak tegen marketinguitdagingen aan. Improve to Grow begrijpt dit probleem en is toegewijd aan het helpen van non-profitorganisaties bij het realiseren van hun doelen.
Significante kostenbesparing en efficiencyslagen in de financiële branche
Voor een toonaangevende speler in de financiële sector is met behulp van Lean Six Sigma en Business Process Management inzichtelijk gemaakt hoe de datastromen van de organisatie lopen en hoe er efficiencyslagen gemaakt konden worden.
Implementatie van Low Cost Intelligent Automation voor optimalisatie en capaciteitsvergroting bij ASML
Improve to Grow heeft onlangs een opdracht uitgevoerd voor ASML, een snelgroeiend technologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van geavanceerde lithografiesystemen voor de halfgeleiderindustrie.
Succesvolle internationale implementatie van ERP-systeem
Wij hebben een succesvolle systeemimplementatie gerealiseerd voor het aansluiten van corporate functies (Finance/Inkoop/HR/Payroll/Tax) en de in-sourcing van internationale administraties.