Business Development

Improve to Grow

Improve to Grow is een consultancybureau gespecialiseerd in verandering, verbetering en verduurzaming. Onze consultants ondersteunen bedrijven en organisaties bij het realiseren van hun groeiambities door hen te helpen bij het verbeteren van prestaties, het opleiden van professionals, het opzetten van strategische samenwerkingsverbanden en het omtoveren van ideeën in winstgevende businessmodellen.

Business strategy & planning

Met onze expertise op het gebied van business strategie en planning, kunnen we je helpen bij het bereiken van jouw doelen. Onze aanpak begint met marktonderzoek en een concurrentie-analyse om een beter inzicht te krijgen in de markt en jouw concurrenten.

Op basis van onze bevindingen stellen wij bedrijfs- en groeistrategieën op die aansluiten bij jouw visie en doelen. Wij ontwikkelen ook sales- en marketingplannen gericht op het realiseren van groei en winst. Bovendien geven we advies over productontwikkeling en -lancering zodat je het maximale uit jouw producten kunt halen.

Sales & Marketing

Onze verkoop en marketingdiensten richten zich op het verbeteren van jouw verkoop en marketingresultaten. Wij helpen bij het opzetten van partnerprogramma’s, samenwerkingen, productpositionering en het opbouwen van merkawareness. Bovendien ondersteunen wij bij het opzetten van e-commerce activiteiten voor een gediversifieerde verkoopstrategie.

Growth & expansion

Voor bedrijfsgroei en expansie, identificeren wij groeikansen en geven we advies over bedrijfsexpansie en -diversificatie. Wij begeleiden ook bij het opzetten van joint ventures en strategische allianties en ondersteunen bij internationale expansie en marktdiversificatie. Ten slotte geven we advies over organisatieontwikkeling en -verbetering voor een efficiëntere en productievere organisatie.

Maak een afspraak​

Laten we samen jouw business development traject aanpakken. Start vandaag nog met het realiseren van jouw groeidoelen en neem contact op voor een kennismaking.