Cases

Succesvolle fondsenwerving met ons Marketing & Communicatie expertise

Veel goede doelen willen graag groeien en meer donateurs bereiken, maar lopen vaak tegen marketinguitdagingen aan. Improve to Grow begrijpt dit probleem en is toegewijd aan het helpen van non-profitorganisaties bij het realiseren van hun doelen. Als expert op het gebied van marketing-, communicatie- en fondsenwervende activiteiten, beschikken wij over de kennis en ervaring die nodig is om jouw organisatie te helpen groeien en succesvol te zijn in de fondsenwerving.

Onze focus ligt op het begeleiden, ondersteunen en coachen van organisaties bij het opzetten van effectieve marketing-, communicatie- en fondsenwervende afdelingen. Wij helpen bij het formuleren van een heldere visie, het opbouwen van een sterk netwerk en het opzetten van effectieve marketingcampagnes. Met onze hulp kunnen non-profitorganisaties hun fondsenwervende activiteiten verbeteren en een betere toekomst creëren voor degenen die onze hulp het hardst nodig hebben.

Wij begrijpen dat non-profitorganisaties vaak zijn opgericht vanuit ideële inspiratie en dat commerciële vaardigheden vaak niet verankerd zijn in de organisatie. Onze consultants werken nauw samen met jouw organisatie om te zorgen dat je over de benodigde kennis en expertise beschikt om effectieve marketing- en communicatiestrategieën op te zetten en jouw doelen te realiseren.

Benieuwd hoe Improve to Grow jouw NGO kan helpen om meer donateurs te bereiken en fondsen te werven? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvend gesprek aan met één van onze consultants. Samen kunnen we een verschil maken en een betere toekomst creëren voor degenen die jouw hulp het hardst nodig hebben.

Deel dit met je netwerk!